Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Καλό καλοκαίρι και καλό σεξ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε. Ήλιος, θάλασσα, παρέα με φίλους ΚΑΙ...???
Έχει παρατηρηθεί πως λόγω της ανεβασμένης μας διάθεσης το καλοκαίρι, η επιθυμία μας για σεξ αυξάνεται και η απόδοσή μας βελτιώνεται. Το άγχος της καθημερινότητας, οι εργασιακές υποχρεώσεις, η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η αστάθεια της θερμοκρασίας που τείνουν να μας ταλαιπωρούν τον υπόλοιπο χρόνο δεν είναι πια η ύψιστη προτεραιότητα.
Βέβαια, η ευφορία που νιώθουμε ευθύνεται αρκετές φορές για τις διαλύσεις σχέσεων και τις απιστίες. Πόσες φορές δεν έχετε χωρίσει λίγο πριν το καλοκαίρι με την δικαιολογία πως είτε εσείς είτε το ταίρι σας θέλετε να μείνετε για λίγο μόνος/η και να σκεφθείτε...?Από την άλλη, η καλοκαιρινή ευεξία έχει συμβάλλει στις συλλήψεις βρεφών καθώς έχει παρατηρηθεί πως οι περισσότερες από αυτές πραγματοποιούνται το καλοκαίρι όταν το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του χωρίς περιττές αρνητικές σκέψεις ακόμη και σε περιπτώσεις συντρόφων που προσπαθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποκτήσουν ένα παιδί και τελικά τη θερινή περίοδο τα κατάφεραν.
Γι'αυτό η συμβουλή είναι μία: Χαρείτε το καλοκαίρι σας, διασκεδάστε όσο μπορείτε σκεπτόμενοι πάντοτε τις συνέπειες των επιλογών σας για να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση σε υψηλά επίπεδα και μετά τον Αύγουστο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου